Vir Rafting

Adresa: Na Cetini...

Info/Tel:

00 385 91 555 85 59

Cro Eng Ita Fra Ger Cz Ma Slo
Knjiga gostiju
Photo/Video
Mapa - Karta
Rafting
Skiperi
Vir Rafting
Korisno
Rijeka Cetina

Korisno

KAJ JE VSE POTREBNO ZA ZAČETEK AVANTURE?

ČOLNI IN OPREMA

Koristimo profesionalne Gumotex rafting čamce kapaciteta do 7 osoba, svaki čamac ima iskusnog vodiča-skipera zaduženog za uvježbavanje i sigurnost posade. U čamcu je i vodonepropusna vreća ili kutije za foto aparate i slično. Svaki učesnik dobiva i veslo, prsluk za plivanje, kacigu.

OBUTEV IN OBLEKA

Ta je odvisna od letnega časa, vremena in vremenske napovedi ter temperature vode. Kot prvo pravilo predlagamo, da se oblečete temperaturi vode primerno in ne temperaturi zraka - zmočili se boste. Kratke hlače, majica kratkih rokavov in kopalke so idealni za takšno vrsto izleta. Če je hladneje ali se pričakuje veter boste dobili nepremočljive anorake.

Športni copati, športni natikači ali neoprenski čevlji so idealni za rafting izlete. S seboj je potrebno vzeti tudi rezervno obleko in brisačo, ki vam jo bodo Vaši gostitelji prinesli na cilj, da se boste lahko preoblekli.

Za sončna očala ali očala z dioptrijo je priporočljiva vrvica, da slučajno nebi padle v reko, ker jih boste takrat težko našli.

VIDEO KAMERA IN / ALI FOTOAPARAT??

Fotoaparat lahko vzamete s seboj ampak ne na našo odgovornost. Obstajajo nepropustne škatle in vrečke. Video kamero ne priporočamo v čolnu.

Med avanturo Vas spremlja izkušen fotograf s posebno opremo in Vam nudi CD s slikami.

Korisno

Production: Luka Horvatić